Een website laten maken die rendeert?

Maak van jouw website een voltijdse vertegenwoordiger

Website laten maken 1

Onze succesformule voor een website met resultaat

1

Meteen hoog scoren in Google

Een goed ogende en werkende website is leuk maar één die gevonden wordt is essentieel. Meer kliks en bezoekers zijn de drijvende kracht achter meer klanten en verkoop. We optimaliseren jouw website van bij de start.

2

Duidelijke structuur

Websitebezoekers kan je slechts omzetten in klanten wanneer ze duidelijk en snel vinden wat ze zoeken. Een ontwerp dat zich aanpast op ieder scherm is hierbij ook vanzelfsprekend.

3

Visueel & inhoudelijk performen

Het is niet wat je zegt maar hoe je het zegt. Door middel van krachtige visuals helpen we de boodschap van jouw onderneming optimaal overbrengen. Daarnaast zetten de juiste woorden jouw bezoekers aan tot actie.

Standaard bij jouw nieuwe website

5/5

100+ tevreden klanten gingen jou al voor

Wat kost zo'n website die resultaat oplevert?

Om je een duidelijker beeld te geven van wat een website laten maken kost, hebben we de “website calculator” ontworpen. Volg de volgende eenvoudige stappen en ontvang onmiddellijk een raming op maat.

Hoe gaan we te werk?

STAP 1
Website laten maken 2

Strategische analyse

Een website is geen visitekaartje. Het is de vertaling van de volledige strategie van jouw onderneming. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website zichzelf meer dan terugverdient is het van cruciaal belang dat de alles hiermee in lijn ligt.
STAP 2
Website laten maken 3

Gevalideerd ontwerp

Op basis van de digitale roadmap die we bekomen zijn wordt. Jij weet wat je wilt, wij weten wat werkt. Door middel van feedbackrondes komen we zo samen tot een eindontwerp waarmee u 100% tevreden bent en dat de marketingdoelstellingen van uw onderneming zal faciliteren.
STAP 3
Website laten maken 4

Geoptimaliseerd design

Een website die opbrengt valt of staat op 2 pijlers: vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Een solide basis zoekmachine optimalisatie (SEO) en  garanderen dat uw nieuwe website in de wieg is gelegd voor de digitale groei van uw onderneming.

STAP 4
Website laten maken 5

Activatie & ondersteuning

Uw website is slechts 50% van uw online verhaal. De andere helft bestaat uit de digitale marketingkanalen waarmee u bezoekers naar uw website lokt en omzet in klanten. Hierbij assisteren wij u in het maken van de juiste keuze qua platform om uw budgetten optimaal te benutten.

Ik wil zo'n website met hoog rendement!

Veelgestelde vragen

Wat is een 'responsive' website?

Een ‘responsive’ website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm waarop hij getoond wordt. Aangezien meer dan 50% van jouw bezoekers tegenwoordig op jouw website terecht komt via een mobiel toestel (smartphone, tablet, …) is dit topprioriteit.

Een website laten maken, hoe lang duurt dat?

Vanzelfsprekend is iedere website verschillend. We nemen echter grondig de tijd om van ieder project een succes te maken. Voor de ‘gemiddelde’ website met meerdere pagina’s duurt de ontwikkeling 3 à 4 weken.

Krijg ik een eigen domeinnaam en e-mailadres?

Het WebLion hosting pakket zorgt ervoor dat jouw nieuwe website altijd online is en snel laadt in Google. Daarnaast krijg je je eigen domeinnaam bv. ‘www.mijnbedrijf.be’ en ongelimiteerde professionele e-mailadressen bv. ‘info@mijnbedrijf.be’.

Heb je al een domeinnaam? Dan regelen wij kosteloos de verhuis voor jou.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Elke website die wij ontwikkelen kan je volledig zelf beheren. Pas gemakkelijk foto’s, teksten en kleuren aan wanneer jij het wilt.

Geen tijd om jouw website zelf te beheren? Ook hiervoor kan je bij ons terecht aan een vast uurtarief.

Krijg ik bezoekersstatistieken te zien?

Alle belangrijke statistieken m.b.t. jouw website kan je terugvinden in jouw persoonlijke WebLion Digital Growth Dashboard. Deze zijn afgestemd op de doelen van jouw onderneming.

Hoeveel kost mijn nieuwe website?

Een website hoort een investering te zijn, geen kost. Wij ontwikkelen enkel professionele websites die resultaten opleveren. Daarom werken wij samen vanaf een budget van €3000,-.

Wil je graag een exacte prijs weten? Ga dan naar onze handige website calculator.