fbpx

Een app laten maken die scoort?

Maak van jouw website een voltijdse vertegenwoordiger

 • Mobiele apps
 • iOS / Android
 • React Native
Apps 1

Onze succesformule voor een app met resultaat

1

Strategie

We helpen proactief meedenken en benoemen de kansen die je app naar een hoger niveau tillen. 

2

Design

Websitebezoekers kan je slechts omzetten in klanten wanneer ze duidelijk en snel vinden wat ze zoeken. Een ontwerp dat zich aanpast op ieder scherm is hierbij ook vanzelfsprekend.

3

Ontwikkelen

Het is niet wat je zegt maar hoe je het zegt. Door middel van krachtige visuals helpen we de boodschap van jouw onderneming optimaal overbrengen. Daarnaast zetten de juiste woorden jouw bezoekers aan tot actie.

Standaard bij jouw nieuwe website

 • Modern: we gebruiken de laatste technologieën.
 • Sterke focus op gebruiksvriendelijkheid
 • Custom-made: we kunnen alles wat denkbaar is op maat ontwikkelen en zitten niet vast aan vaste modules.
 • Van bedieningsapps tot sociale apps

Wat kost zo'n website die resultaat oplevert?

Om je een duidelijker beeld te geven van wat een website laten maken kost, hebben we de “website calculator” ontworpen. Volg de volgende eenvoudige stappen en ontvang onmiddellijk een raming op maat.

Ik wil zo'n website met hoog rendement!

 • Geen vaste contracten of maandelijkse kosten
 • Zelf gemakkelijk aanpassingen uitvoeren
 • Jouw eigendom
 • 100% tevredenheidsgarantie

Veelgestelde vragen

Een 'responsive' website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm waarop hij getoond wordt. Aangezien meer dan 50% van jouw bezoekers tegenwoordig op jouw website terecht komt via een mobiel toestel (smartphone, tablet, ...) is dit topprioriteit.

Vanzelfsprekend is iedere website verschillend. We nemen echter grondig de tijd om van ieder project een succes te maken. Voor de 'gemiddelde' website met meerdere pagina's duurt de ontwikkeling 3 à 4 weken.

Het WebLion hosting pakket zorgt ervoor dat jouw nieuwe website altijd online is en snel laadt in Google. Daarnaast krijg je je eigen domeinnaam bv. 'www.mijnbedrijf.be' en ongelimiteerde professionele e-mailadressen bv. 'info@mijnbedrijf.be'.

Heb je al een domeinnaam? Dan regelen wij kosteloos de verhuis voor jou.

Elke website die wij ontwikkelen kan je volledig zelf beheren. Pas gemakkelijk foto's, teksten en kleuren aan wanneer jij het wilt.

Geen tijd om jouw website zelf te beheren? Ook hiervoor kan je bij ons terecht aan een vast uurtarief.

Alle belangrijke statistieken m.b.t. jouw website kan je terugvinden in jouw persoonlijke WebLion Digital Growth Dashboard. Deze zijn afgestemd op de doelen van jouw onderneming.

Een website hoort een investering te zijn, geen kost. Wij ontwikkelen enkel professionele websites die resultaten opleveren. Daarom werken wij samen vanaf een budget van €1500,-.

Wil je graag een exacte prijs weten? Ga dan naar onze handige website calculator.